. Mobiele salon, evenementen

Voor de opluistering van een evenement of de opening van een nieuwe winkel komt de scheersalon naar je toe. Barbiers, scheerbenodigdheden, -artikelen en scheerstoelen nemen wij mee. Wij vragen alleen electriciteit en water te regelen.

Veel bedrijven maakten gebruik van deze mogelijkheid en zijn zeer enthousiast over het complete en unieke concept van Jan Heideman. Onder hen o.a. Corneliani, van Gils, House of Men, Hotel des Indes, De Bijenkorf, Ici Paris XL, vele D.A. Drogisterijen en The Gant Store. Ook bij Kasteel de Haar, Het Spoorwegmuseum, Tabac, Philips en de Efteling maakten gebruik van de diensten van onze barbiers .

Natuurlijk behoort een exclusieve grooming scheerbehandeling op locatie voor de bruidegom of een scheerworkshop voor een groep vrienden of familie tot de mogelijkheden van de mobiele salon.

Indien gewenst regelen wij de complete inrichting van een klassieke barbier- of scheerhoek of moderne shaving shop in je winkel of warenhuis. Met het unieke shop-in-shop of het mobiele barbier-concept kun je nog beter jouw klanten aan je binden en meer omzet realiseren.  Wij weten als geen ander welke scheerartikelen nodig zijn in een barbershop of scheersalon. Ook kunnen wij de inkoop uitvoeren van diverse mooie klassieke scheermerken, zoals het Engelse Truefitt and Hill.

Interesse? Neem contact op met Jan Heideman.

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 en elke 2e en 4e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00

Telefoon: 023 – 202 36 70 | E-mail: jan@meesterbarbier.nl | Adres: Spaarnwouderstraat 72 Haarlem

 

Follow by Email
Facebook