. Opleidingen & workshops

Workshops voor particulieren

Als je in groepsverband in de winkel wilt langs komen, neem dan a.u.b. van te voren contact zodat we hiervoor tijd kunnen reserveren.

Over een  scheeravond met vrienden op locatie of in de winkel  zal nog lang nagepraat worden. Neem ook hiervoor, bij voorkeur per mail, contact op met Jan Heideman.

 

Trainingen en opleidingen voor professionals

Wij bieden zowel een korte introductie-workshop als een uitgebreide opleiding  voor professionals: In de kapsalon of barbershop wil je als professional zo goed mogelijk je klanten bedienen. Jan Heideman leert je op ontspannen en sympathieke wijze de kneepjes van het vak van barbier.  Alle facetten van het scheren in een professionele omgeving worden behandeld. Met als doel veilig, commercieel verantwoord en comfortabel te scheren. Workshops worden of in klein groepsverband of één op één georganiseerd, in Haarlem of op locatie. Neem contact op, bij voorkeur per mail, voor uitgebreide informatie.

 

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 en elke 2e en 4e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00

Telefoon: 023 – 202 36 70 | E-mail: jan@meesterbarbier.nl | Adres: Spaarnwouderstraat 72 Haarlem

Follow by Email
Facebook