. Jan Heideman

Jan Heideman is in Nederland de enige en echte barbier. En de beste barbier van Nederland en België. Meer dan 10.000 mannen zijn reeds geschoren door Jan Heideman.

Hij is opgeleid door  wijlen de Italiaanse Meesterbarbier Pasquale Capone en gespecialiseerd in de authenthieke scheermethodes. Ook doceert hij al vele jaren met veel passie en plezier aan anderen. Vele barbiers in Nederland en België zijn door Jan Heideman opgeleid.

Vakmanschap is meesterschap. Alléén bij Meesterbarbier Jan Heideman word je als man geschoren zoals je moet worden geschoren. Jouw scheercomfort staat voorop.

Scheren bij Jan Heideman begint met een goede voorbereiding en pre shave behandeling met de warme doek, ook bekend als de hot towel shave. Je gezicht wordt grondig ingezeept met scheerzeep en scheerkwast. Met de juiste scheertechniek glijdt het open scheermes soepel over je gezicht. Subtiel worden de baardharen gekortwiekt. Tenslotte na het scheren koude doek, after shave en talkpoeder. Eindresultaat: totaal ontspannen en fris & glad.

 

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 en elke 2e en 4e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00

Telefoon: 023 – 202 36 70 | E-mail: jan@meesterbarbier.nl | Adres: Spaarnwouderstraat 72 Haarlem

Follow by Email
Facebook