Barbershop
Barbershop

Beste barbershop Haarlem

Stap binnen in onze salon en laat je beslommeringen achter op de drempel. Nu is het tijd voor de jongens! Ga dus lekker zitten en leun achterover. En terwijl je vakkundig gekortwiekt, getrimd of geschoren wordt en Jan een mooie anekdote over je uitstort, heb jij het gevoel dat je even weg bent. Weg van alle heisa daarbuiten. 

Na afloop volgt een conditioner, een olietje, natuurlijk wat goed advies en een goeie grap. Klaar om te gaan? Mag, maar nog even blijven plakken mag ook. In de barbershop ben je altijd welkom.

Beste barbershop haarlem
Barbier worden

Vakmanshandjes

Scheren, maar ook knippen en trimmen: het vereist vakmanschap. Een mooie baard of perfect cut maakt immers de man. Elk haar, elke kop, elke look vereist maatwerk. Jan Heideman en zijn barbiers beheersen dat ambacht tot in de puntjes.

Beetje bij beetje scheert, knipt of trimt de barbier tot het resultaat perfect is. Zulk vakmanschap kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Maar hier in deze barbierszaak heeft de tijd geen vat op kwaliteit. Jij gaat straks als een tevreden man de deur uit, let maar op. 

Scheerspul

Scheren. Dacht je wel te weten hoe dat moet? Luister dan eens naar de tips van je barbier. Niet alleen de manier van scheren maar ook materialen maken het verschil. In onze salon vind je een prachtig aanbod aan high end scheerspullen. Van dassensharen kwasten tot aan fijne lotions, conditioners en scheerzepen. Doe jezelf of een vriend een lol!

Beste barbershop scheerspullen kopen

Traditionele barbershop? Hier moet je zijn

Het zijn net ijsjeswinkels, barbershops. Je struikelt erover. Maar Jan Heideman schoor al baarden ver voordat er dons verscheen op de bovenlip van menig hippe barbier. Zoek je dus de beste barbershop van Haarlem? Dan moet je hier zijn.