Het verhaal van De Meesterbarbier

Het verhaal van De Meester

Als man volg je je eigen route, uniek en een beetje vreemd misschien. Als man houd je van authentiek vakmanschap. Je bent altijd jezelf en hebt passie voor oude ambachten zoals dat van Barbier. Je gelooft dat scheren een comfortabele ervaring en meer dan gewoon scheren moet zijn. Je verlangt naar puurheid en hecht waarde aan je eigen stijl. Als man vind je dat alles bij Jan Heideman Meesterbarbier.

Jan is klassiek opgeleid door de Italiaanse Meesterbarbier Pasquale Capone. Jan is gespecialiseerd in authentieke scheermethodes en heeft de aloude normen en waarden van Meesterbarbier Pasquale Capone vertaald naar zijn eigen concept. Jan heeft de genen van een Barbier en de passie van een kunstenaar. Jan is Jan Heideman Meesterbarbier.

Jan doceert en traint zijn eigen team. Gedreven vakmensen met aandacht voor de klant en met dezelfde passie voor klassieke scheertechnieken als Jan zelf.

Je komt de Meesterbarbier tegen in de Schagchelstraat in Haarlem maar ook bv in het Openluchtmuseum in Arnhem, de Bijenkorf of de Tatoobeurs.  Jan is Jan Heideman Meesterbarbier.