Barbier worden
Barbier worden

Barbier worden

Barbier worden. Misschien niet het eerste waar je aan dacht toen je van school rolde of aan een carrière-switch zat te denken. Maar man, wat is het een machtig vak. Een ambacht dat al eeuwen door traditionele meesters wordt beoefend en waar stand of rang geen verschil maakt. 

Ridder of putjesschepper, mode-ontwerper of parlementslid: de barbier zet elke man het mes op de keel.

Heb je interesse om te leren scheren als een echte meesterbarbier? Of ben je al barbier en wil je graag beter worden in je vak? Kom dan in de leer bij Jan Heideman.

Barbier behandelingen
Barbier worden

Barbier zoals Jan Heideman? 

Jan Heideman leert je de traditionele wijze van het scheren, trimmen en knippen van baarden en snorren. Barbier worden is namelijk geen eitje. Het is ook geen hogere wiskunde. Maar barbier zijn gaat over meer dan goed kunnen scheren. 

Als barbier moet je kunnen zien wat de mens in de stoel nodig heeft. Wat bij hem past, bij zijn huid, bij zijn gezicht. Maar ook: waar de mens in de stoel voor komt. Want een tripje naar de barbershop, dat mag ook best een pretje zijn.

Barbier worden? Kom langs voor een bakkie.

Interesse gewekt? Zie je het zitten om het barbiersvak onder de knie te krijgen? Kom dan eens langs. De deur van Jan Heideman staat open voor talent en enthousiasme. Ben je al barbier? Dan kunnen we je meteen werk aanbieden.