Barbier op locatie
Barbier op locatie

Mobiele barbier op locatie

Op zoek naar een mobiele barbier op locatie? Voor een evenement, bedrijfsfeest, huwelijk, beurs of expositie? Een barbier inhuren is een mooie zet als je iets bijzonders wilt toevoegen aan je evenement. Zeker als je kiest voor een barbier die meer meebrengt dan alleen z’n scheerkwast. Die zorgt dat het plaatje helemaal klopt, of er een beetje spektakel bij gooit. Zoals alleen Jan Heideman, de meesterbarbier, dat kan.

Pop-up barbershop

Alleen een barbier op locatie of meteen de hele pop-up barbershop? Een beetje scheren voor de show of liever wat meer theater? We kunnen je dit verzekeren: met Jan Heideman haal je iets bijzonders in huis. Van de pakjes van de barbiers, het drama van Jan tot aan de dasharen scheerkwasten: alles klopt, zonder dat het een poppenkast wordt.

De meesterbarbier is dan ook een graag geziene attractie. Zo stond hij in het Openluchtmuseum in Arnhem en het spoorwegmuseum in Utrecht, maar ook: op tattoebeurzen, voor televisieshows en tal van andere evenementen. 

Praktische barbier op locatie

Geen evenement maar gewoon op zoek naar een goede herenkapper of barbier op locatie? De barbieren van Jan Heideman komen ook opdagen voor de meer functionele klussen. Ondersteuning bij modeshows en fotoshoots bijvoorbeeld. Jan Heideman regelt dat de heren tip-top geschoren zijn, baarden strak getrimd, haren perfect in model. 

Interesse in de mobiele barbier? Jan Heideman Meesterbarbier boek je exclusief via onze Peaky Hats. Zij zorgen niet alleen voor de boekingen, maar kunnen eventueel ook de gehele aankleding van een event uit handen nemen.

Barbershop op locatie

Evenement, openluchtmuseum, modeshow of fotoshoot? Jan Heideman brengt z’n barbershop overal naartoe. Neem contact met ons op en en ervaar iets unieks.