Behandelingen
Behandelingen

Barbier behandelingen

Moet ik mijn baard knippen, trimmen of gewoon helemaal afscheren? En dat dunner wordende haar, moet dat er helemaal af? Ik wil graag een volle baard, hoe bereik ik dat?

Met welke vragen en wensen je onze barbershop ook binnenstapt, de Meesterbarbier weet raad. Vertel ons gewoon wat je zou willen – of laat ons jou adviseren. Bij onze behandelingen zit goed advies, tips en verzorging standaard inbegrepen. De bedoeling is immers dat jij straks gelukkig het pand verlaat.

Barbier behandelingen

Scheren (Basis)

Pre-shave met warme doek, glad scheren met gebruik van open scheermes en luxe scheerproducten en vervolgens after shave met koude doek, talkpoeder en cologne naar keuze.

€ 35,00

Scheren (XL)

Zoals Scheren Basis maar inclusief een complete gezichtsverzorging.

€ 45,00

Knippen

Voor kort, halflang of lang haar voor mannen. We geven je graag passend stijladvies.

€ 39,50

Baardtrim

Baardverzorging en -trimming. Een snelle onderhoudsbeurt inclusief een conditionerende baardbehandeling.

€ 25,00

Baardtrim & Scheren

Voor de langere en volle baard.  (Op)nieuw in vorm zetten, stijlen en conditioneren van de baard plus scheren van de halsstreek.

€ 35,00

Knippen & Scheren

Verfrissende en complete gezichtsverzorging voor het reinigen en hydrateren van de huid.

€ 65,00

Baarden en snorren over onze behandelingen

Recensie
Recensie
Lees verder
Kan me geen betere barbier wensen Jan, hij heeft mij een scheer beurt gegeven tijdens de Openluchtmuseum dagen in Arnhem. De verhalen en zijn manier van behandelen tref je nergens aan.
Recensie
Recensie
Lees verder
Een echte barbier! Geweldige ambiance. Geknipt en geschoren onder genot van een heerlijke koffie, whiskey of rum en een praatje waarbij ze geen enkel onderwerp schuwen:) ook verkopen ze daar de meest geweldige producten voor baard, haar en huid. Jan de Meesterbarbier kan ook goed advies geven bij huidproblemen en allerlei andere zaken.
Recensie
Recensie
Lees verder
Is er iets beters? Nee !!! Dit is de place to be, mannen kunnen hier zich later scheren, knippen/baard trimmen/ontspannen/lachen/goeie koffie etc. En niet te vergeten je gaat als herboren en totaal naar wens weer naar buiten. Top shop,met verstand van zaken, en een waanzinnig assortiment voor baard en haar verzorging.
Recensie
Recensie
Lees verder
Maandelijks mijn plek om mn baard te trimmen. Dat ik hier 30 kilometer voor rijd (enkele reis), zegt voldoende.
Recensie
Recensie
Lees verder
Dat was topservice. Ik ben zelden zooooo goed perfect geschoren geweest. Zeer vriendelijk personeel. We komen niet zo vaak in Haarlem, maar ik kom hier zeker terug.

We houden van uitdagingen

Knippen en scheren en klaar is kees? Meestal komt er nog wel wat bij kijken. Een gevoelige huid bijvoorbeeld. Of haar dat zich niet laat temmen. Maar we zijn niet vies van moeilijke klussen.

Wilde baard? Die temmen we zorgvuldig tot een hippe Van Dyke, een gunslinger of een eerlijke geitensik. Ongewenste stoppels maaien we op ambachtelijke wijze af tot er niets anders overblijft dan een perfect gladde huid. Ontplofte haardossen of juist dunner wordende lokken knippen we in model en laten we weer schitteren in een nieuwe rol.

Kortom: Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. We vinden ons vak leuk. Jan Heideman, voor al uw gezicht- en hoofdhaar.

Verzorging

Een barbier doet meer dan alleen scheren en knippen. Onze behandelingen bestaan voor een groot deel uit verzorging. Scheren is bijvoorbeeld voor een hoop mannen een pijnlijke of onmogelijke klus. Bij Jan Heideman krijgen we zelfs de meest gevoelige huidjes weer glad.

Verzorgen is ook: de juiste producten gebruiken, adviseren en tips geven. En natuurlijk: een beetje spielerei aan het geheel toevoegen. Je zit hier immers niet bij de tandarts. Je zit hier voor een momentje voor jezelf. Dus dat mag best leuk zijn.

Boek een van onze behandelingen

Knappe baard of een goede haircut? Als je geknipt of geschoren moet worden dan wil je wel dat het goed gebeurt. En het mag ook best een beetje gezellig zijn. Bij Jan Heideman zit dat wel snor. Boek daarom vandaag nog een van onze behandelingen.